Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


asassins creed 2 végig játszás (pc,xbox 360)

Első feladatod, hogy megharcolj Vieri de’ Pazzi embereivel (Boys Will Be Boys), miután belekötnek Ezióba, aki éppen beszédet tart. Néhány ellenség legyőzése után feltűnik Frederico is, aki kíváncsi, hányat tudsz elverni még. Meghalni nem tudsz. A harc után zsebeld ki a földön fekvőket.

Beszélj Fredericóval, aki szerint doktorhoz kéne menni. (You should see the other guy). Tegyél is így, kövesd őt. A megfelelő pillanatokban kell futás közben megnyomnod az A gombot, hogy sikerrel ugrálj a különböző tereptárgyakon. Az orvos gyorsan lekezeli Eziót.

Frederico ezek után kihív egy versenyre. Előbb kell feljutnod a templom tetejére, mint ő (Sibling Rivalry). Rohanj a templomhoz és mássz fel az oldaltetőre szemből, majd a legtetejére oldalról. Ha megelőzöd Fredericót, kövesd a torony tetejére is, de ez már nem verseny.

Frederico hazamenne, de Ezio még nőzne inkább (Nightcap). Látogasd meg Cristinát. Állj rá a jelzett kiálló részre és nyomj Y-t, hogy a térkép kiegészüljön. Ugorj be a szénába. Vieri és emberei keresnek téged. Kerüld el őket. Radaron a zöld kereszt jelzi a célod és a piros pontok az ellenfeleket. Kis futás után el is érkezel a lány ablaka alá. Mássz be Cristinához, majd nyomd meg a képernyőn megjelenő gombokat egy kis erotikáért... Reggel menekülhetsz az őrök elől, hisz az "apósjelölt" rád hívja őket. Mássz fel egy ház tetejére, rohanj picit és ezzel meg is oldódik a probléma.

Ezúttal egy felkiáltójel jelzi a célt, ami nem más, mint egy beszélgetés Ezio édesapjával. (Innentől minden küldetés végeztével felkiáltójelet kapsz, ilyenkor szabadon járhatsz-kelhetsz, vásárolhatsz). Útközben harcba szállhatsz Vieri embereivel, egy kis pénz reményében, de el is kerülheted őket. Ezio apja hegyi beszédbe kezd, de majdnem dicséretbe torkollik a dolog. Feladattal bíz meg: vidd el levelét Lorenzo de’ Medicinek (Paperboy). Egyszerűen juss el a radaron jelölt pontra. Lorenzo nincs otthon. Irány vissza apucihoz. A célnál lévő belső udvaron nyisd ki a ládát némi pénzért, majd érd el a kijelölt pontot. Nyomjál B-t az ajtónál, hogy bekopogj. Ezzel teljesítetted is a küldetést.

Beszélj Claudiával, aki ott ül szemben az ajtóval. Kiderül, hogy a fiúja csalja őt. A feladatod, hogy megkeresd és megbüntesd (Beat a cheat). Menj el a radaron kijelölt ponthoz. Útközben, ha találsz ládákat, nyugodtan nyisd ki őket egy kis pénz reményében. Amint elérsz Duccióhoz, aki éppen egy telt hölgyeménnyel flörtöl. Nyomd meg a képernyőn megjelenő gombokat. Verd össze Ducciót. Érdemes a B-vel megfogni és úgy ütlegelni őt. Ha legyőzted, ezzel meg is van a küldetés.

Most két lehetséges misszió is rendelkezésedre áll. Menj Mariához, Ezio anyjához (Friend of the family). Kövesd őt. Találkozhatsz a fiatal Leonardo Da Vincivel. Vedd fel Da Vinci felszerelését (nyomd meg egyszer a B-t), majd kövesd őt. Menj a radaron kijelölt pont felé. Nyugodtan rohanhatsz, ők is futnak utánad. A célodnál dobd le a cuccot. Ezzel meg is vagy a küldetéseddel.

Az utolsó felkiáltójel a radaron Petruccióhoz vezet. Beszélj vele. Neki meg kell szerezned a sastollakat, amik a házak tetején vannak (Petruccio’s Secret). Erre két és fél perced van, itt tökéletesen begyakorolhatod a háztetőn mászkálást. Nem tűnik kevésnek az idő, de ha nem vagy elég ügyes, nem tudod összegyűjteni a tollakat. Ha megvan mind a három, kényelmesen vissza mehetsz Petruccióhoz. Kopogj be az ajtón. Ezek után gyűjtheted a tollakat az egész játék alatt.

Újabb felkiáltójel jelent meg a radaron, de útközben nyugodtan körülnézhetsz a boltokban is. Akár az orvost is meglátogathatod, akit egy fehér kereszt jelez a radaron, ha esetleg megsérültél volna útközben. Érdemes megjegyezni, hogy küldetések indításakor feltöltődik az életerőd, így nem érdemes pénzt költeni orvosra feladatokon kívül.

Újra kopogtass az ajtón. Ezio édesapja megkér, hogy vigyél el két levelet és hozz vissza neki egyet (Special delivery). Így a radaron három zöld kereszt is megjelenik, természetesen ezekhez kell eljutni. Az egyik levelet egy kis hátsó udvarban kell leadnod, érdemes az itteni ládát kinyitni, a másik levelet pedig egy ház tetejére kell kézbesítened. Az itt lévő alak kissé bizalmatlan, attól fél hogy követtek és azt mondja Eziónak, szóljon apjának, hogy ma este cselekednek. A levelet, amit vissza kell vinned atyádnak, egy postagalambnál találod az egyik ház tetején.

Újabb felkiáltójel, a megszokott helyen kopogtass az ajtón. Ezio apját elkapták, el kell jutnod a Palazzo tetején lévő cellához, és rá kell jönnöd, miért is börtönözték be őt (Jailbird). Innentől kezdve az őrök is ellened vannak, tehát próbálj a háztetőkön közlekedni. A strázsáknál nincs túl sok pénz, szóval még csak harcolni sem érdemes velük, inkább haladj szépen a háztetőkön. Ügyesen juss fel a torony tetejéig a jelzett ponthoz. Ezio apja elmondja, hogy a szobájában van egy titkos ajtó, ami mögött egy ládát találhat, amit ha kinyit, olyan dolgokat lelhet, amik elsőre furcsák lehetnek számára. Utad innentől a családi házba vezet. Odaérve az a feladatod, hogy megszerezd Ezio édesapjának dokumentumait, és hogy eljuttasd azokat Uberto Albertinek (Family heirloom). Itt az ideje, hogy az Y-t megnyomva megváltoztasd a kameramódod, mely által egyértelművé válik, hogy a kandalló mögött van a titkos ajtó. Nyisd ki! A láda veled szemben van, végre hozzád kerül a orgyilkos felszerelés. Amint kilépsz az ajtón, rád támadnak az őrök. Miután legyőzted az őket, folytasd az utad a radaron kijelölt pont felé. A dokumentumok átadásával a küldetésnek vége szakad.ű

Következő feladatod (Last Man Standing) során láthatod, amint Ezio apját és testvéreit felakasztják, az egészet Uberto felügyeli. Harcolnod, illetve menekülnöd kell. Amint leráztad üldözőidet, kész is vagy. Az Animus 2.0 újratölti az emlékeket. Annettától megtudod, hogy a család női tagjai biztonságban vannak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 24983
Hónap: 253
Nap: 6