Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


need for speed csalások (x box-ra)

 

 • Cheat mode Cheat mód

  At the "Code Entry" menu in Career mode, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Note: Most codes can only be used once. A "Code Entry" menü Career módban írja be a következő kódokat aktiválja a megfelelő cheat funkció. Megjegyzés: A legtöbb kód csak egyszer használható. Therefore it is recommended that the auto-save option be disabled before using the codes in the event you wish to revert the game to its original state. Ezért ajánlatos, hogy az auto-save opció le van tiltva, mielőtt a kódok abban az esetben szeretné visszaállítani a játékot az eredeti állapotába. Also, using some codes may reset the performance of cars that have previously been improved. Továbbá, ha bizonyos kódok visszaállítása teljesítményét autók korábban már javult.

   Unlock everything Unlock mindent

   Enter " UNLOCKALLTHINGS " as a code to unlock all bonuses. Írja be a "UNLOCKALLTHINGS", mint a kód feloldásához bónuszokat.

   Extra money Extra pénz

   Enter " 1MA9X99 " as a code to get an extra $2,000 in Career mode. Írja be a "1MA9X99", mint egy kódot kap egy extra $ 2000-ben Career módban.

   Enter " W2iOLLO1 " as a code to get an extra $4,000 in Career mode. Írja be a "W2iOLLO1", mint egy kódot kap egy extra $ 4000 Career módban.

   Enter " L1iS97A1 " as a code to get an extra $8,000 in Career mode. Írja be a "L1iS97A1", mint egy kódot kap egy extra $ 8000 Career módban.

   Enter " CASHMONEY " or " 1Mi9K7E1 " as a code to get an extra $10,000 in Career mode. Írja be a "CASHMONEY" vagy "1Mi9K7E1", mint egy kódot kap egy extra $ 10,000 Career módban.

   Enter " REGGAME " as a code to get $10,000 and unlock some cars in Career mode, including the Chevrolet Camaro Concept, Ford Mustang GT 500, and Nissan R34 Skyline. Írja be a "REGGAME", mint egy kódot kap $ 10,000 és kinyit néhány autó Career módban, ideértve a Chevrolet Camaro Concept, Ford Mustang GT 500, és a Nissan Skyline R34.

   Five free repair markers Öt ingyenes javítás markerek

   Enter " SAFETYNET " as a code to get five free repair markers in Career mode. Írja be a "SafetyNet", mint egy kódot kap öt szabad javítási markerek Career módban.

   Audi TT 3.8 Quattro Audi TT 3,8 Quattro

   Enter " ITSABOUTYOU " as a code to unlock the Audi TT 3.8 Quattro in Career mode. Írja be a "ITSABOUTYOU", mint a feloldásához az Audi TT 3,8 Quattro a Career módban.

   Chevrolet Chevelle SS Chevrolet Chevelle SS

   Enter " HORSEPOWER " as a code to unlock the Chevrolet Chevelle SS in Career mode. Írja be a "lóerő", mint egy kódot, hogy kinyit a Chevrolet Chevelle SS Career módban.

   Coke Zero Volkswagen Golf GTI and Vinyl Coke Zero Volkswagen Golf GTI és a Vinyl

   Enter " ZEROZEROZERO " as a code to unlock the Coke Zero Volkswagen Golf GTI and Vinyl in Career mode. Írja be a "ZEROZEROZERO", mint egy kódot, hogy kinyit a Coke Zero Volkswagen Golf GTI és a Vinyl a karrier módban.

   Energizer Lithium Dodge Viper SRT10 and Vinyl Energizer Lithium Dodge Viper SRT10, és Vinyl

   Enter " ENERGIZERLITHIUM " as a code to unlock the Energizer Lithium Dodge Viper SRT10 and Vinyl in Career mode. Írja be a "ENERGIZERLITHIUM", mint egy kódot, hogy kinyit a Energizer Lithium Dodge Viper SRT10, és Vinyl a karrier módban.

   Mitsubishi Lancer Evolution Mitsubishi Lancer Evolution

   Enter " MITSUBISHIGOFAR " as a code to unlock the Mitsubishi Lancer Evolution in Career mode. Írja be a "MITSUBISHIGOFAR", mint egy kódot, hogy kinyit a Mitsubishi Lancer Evolution-ben Career módban.

   • Bonus Collector's Edition cars Bónusz Gyűjtői kiadás autók

    Enter " COLLECTORSED " as a code in the Collector's Edition to unlock the Acura Integra, Acura NSX, Audi RS4, Lexus IS350, and Pontiac Solstice GXP. Írja be a "COLLECTORSED" a kódot a Gyűjtői kiadás, hogy feltárja az Acura Integra, Acura NSX, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP-és.

   Castrol Syntec Vinyl Castrol Syntec Vinyl

   Enter " CASTROLSYNTEC " as a code to unlock the Castrol Syntec Vinyl. Írja be a "CASTROLSYNTEC", mint egy kódot, hogy feltárja a Castrol Syntec Vinyl.

   K&N Vinyl K & N Vinyl

   Enter " WORLDSLONGESTLASTING " as a code to unlock the K&N Vinyl. Írja be a "WORLDSLONGESTLASTING", mint egy kódot, hogy kinyit a K & N Vinyl. -From: brandon6457 -Től: brandon6457

   Relock cars Relock autók

   Enter " LEIPZIG " as a code to lock all cars previously unlocked with the " UNLOCKALLTHINGS " code. Írja be a "LIPCSEI", mint a kód zár minden autó már kinyitotta a "UNLOCKALLTHINGS" kódot.

 • Prequel bonus Prequel bónusz

  Have a saved game file from Need For Speed: Carbon on your hard drive or memory card to get $10,000, five small repair markers, and a large repair marker. Van egy mentett játék fájlt Need For Speed: Carbon a merevlemezen vagy a memóriakártyát, hogy 10.000 $, öt kisebb javítási jelzéseket, és egy nagy javítás marker.

 • Bonus cars Bónusz autók

  Defeat the indicated opponent in Career mode to unlock the corresponding car: Győzd le a megjelölt ellenfél Career módban, hogy feltárja a megfelelő autótRead more: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dneed%2Bfor%2Bspeed%2Bcheats%2Bxbox%2B360%26hl%3Dhu%26biw%3D800%26bih%3D371%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.hu&sl=en&u=http://www.cheatcc.com/xbox360/needforspeedprostreetcheatscodes.html&usg=ALkJrhiyhMg54BVxX2lueB_8BFjbTHr7kQ#ixzz1bQTqyzoR
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 25521
Hónap: 253
Nap: 8